Bij particulieren verzorgen onze elektriciens uitbreidingen in het netwerk en aanpassingen in bijvoorbeeld de groepenkast voor krachtstroom of een oplaadpunt voor de elektrische auto. Daarnaast voeren wij installaties uit van zonnepanelen, verlichtingsinstallaties met lichtplan en realiseren we de installatie van apparatuur zoals inbraak en camerabeveiliging.
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contract met ons op.

Voor zonnepanelen en elektrawerk bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onze dienstverlening

Tegenwoordig is een goed thuisnetwerk onmisbaar, steeds meer mensen werken deels thuis en hebben hier ook goede data-voorzieningen nodig. Wij verzorgen de installatie van de complete data-infrastructuur bij u thuis, zo zorgen wij er voor dat u op een prettige manier gebruik kan maken van uw netwerk thuis

Ampere verzorgt de installatie van voorzieningen in huis, hierbij kunt u denken aan zaken als groepenkasten, stopcontacten en het aansluiten van een elektrische kookplaat. De bovenstaande voorbeelden zijn maar een klein aantal van de vele verschillende installaties die wij aan huis installeren.

Fijne verlichting is een must have. Het is fijn om 's avonds de lichten te kunnen dimmen of aan te kunnen passen naar de wens. Ampere voorziet in de installatie van verlichting naar wens en het opstellen van een voor u passend lichtplan.

×
img

  Neem contact met ons op!

  Contact Informatie

  Telefoon

  071 - 572 51 86

  E-mail

  info@ampere-bv.nl

  Adres

  Zoeterwoudseweg 21b
  2321GM Leiden