Wij van Ampère hebben veel ervaring met installatie van nieuwe elektrotechnische installaties binnen nieuwbouw complexen of gerenoveerde woningen/kantoorpanden.
Diensten die wij hierin leveren zijn bijvoorbeeld de installatie van krachtstroom, groepenkasten, zonnepanelen, vloerverwarming en het aansluiten van elektrische apparatuur.
Indien u interesse heeft in dienstverlening binnen het kader woningbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij voeren service- en onderhoudswerkzaamheden uit.

Onze dienstverlening

Wij hebben veel ervaring met het aansluiten van complete elektrotechnische infrastructuur binnen nieuwbouw woningen. Van het aansluiten van groepenkasten tot het realiseren van vloerverwarming, onze expertise is toereikend en gericht op het compleet realiseren van de wensen van de klant.

Binnen gerenoveerde woningen kan het zo zijn dat de elektrotechnische installatie in kwestie blijft staan. In dat geval kan het zo zijn dat onderhoud nodig is om ervoor te zorgen dat de apparatuur weer in opperbeste staat verkeerd. Ook binnen het kader renovatie zijn wij bekend met de benodigdheden en is de expertise in huis.

Ook voor de installatie van vloerverwarming, het opzetten van beveiligingstechniek binnen en buiten de woning of het installeren van zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres.

×
img

  Neem contact met ons op!

  Contact Informatie

  Telefoon

  071 - 572 51 86

  E-mail

  info@ampere-bv.nl

  Adres

  Zoeterwoudseweg 21b
  2321GM Leiden