Ook VVE’s voorzien wij van onze diensten, zo realiseren wij portiekverlichting, de installatie van intercomsystemen en realiseren wij videofoon installaties die gebruikt kunnen worden om het wooncomplex beter te beveiligen en bewoners te voorzien van de mogelijkheid vooraf te zien wie er binnengelaten wordt.

Wij verzorgen portiekverlichting, intercom en videofoon installaties.

Onze dienstverlening

Goede portiekverlichting is belangrijk. Het installeren van de juiste verlichting en het opstellen van een goed lichtplan speelt een belangrijke rol bij de veiligheid van de bewoners en gasten binnen een complex. Ook zorgt ervoor dat een complex een veiligere uitstraling heeft.

Een intercom is een installatie van een deurbel in combinatie met een communicatie systeem. Een bezoeker drukt op de deurbel, vervolgens kan een bewoner de oproep om de deur te openen beantwoorden. De bewoner ziet middels de installatie wie er aan de deur staat en krijg de optie om met de persoon in kwestie te communiceren. Een intercom installatie draagt op deze manier bij aan de veiligheid van uw complex. Het werkt snel, transparant en eenvoudig.

Een videofoon bestaat voornamelijk uit twee delen, namelijk een binnenpost en buitenpost. De binnenpost bestaat uit een beeldscherm, waarop personen die bij u aanbellen te zien zijn. De buitenpost bestaat uit een videofoon, waarin uw bezoekers kunnen spreken, zodat u hoort en ziet wie toegang vraagt via uw bel. Hierdoor heeft u meer controle over personen die in uw woning en/of in het gebouw kunnen komen. Ook in de installatie van videofoon systemen kunnen wij van Ampère u voorzien van onze dienstverlening.

×
img

  Neem contact met ons op!

  Contact Informatie

  Telefoon

  071 - 572 51 86

  E-mail

  info@ampere-bv.nl

  Adres

  Zoeterwoudseweg 21b
  2321GM Leiden